Gramo iniţiază, ca de obicei, o dezbatere destul de ciudată, pentru rromania.
Adică, trebuie sau nu legalizată căsătoria intre mai multe persoane?
Deci, dacă eu iubesc pe ea, ea iubeşte pe el si el iubeşte o terţă persoană, să devenim…nu un cuplu, ci o acuplare legala. De ce nu ar fi legal?

 • Ce ne opreşte ca ulterior, creând acest precedent care lasă la o parte căsătoria ca fiind un act liber consimţit între 2 persoane de sex diferit, deci ce ne opreşte sa legalizăm căsătoria între un om şi un cal? A, nu e corect pentru că nu sunt două PERSOANE? Păi am renunţat deja la atributul DOUĂ din definiţia căsătoriei, de ce să nu renuntăm şi la atributul persoană si să il înlocuim cu FIINŢĂ?
 • De ce să nu legalizăm iubirea de copii puberi? Pentru că nu e legal? Ce contează varsta legala si discernământul legal? Deja am sărit peste asta, vă amintiţi, când am scos atributul DOI din prima lege. Gândiţi-vă, cât de plăcută ar fi atingerea unei fetiţe de maxim 5-6 ani, si cum ar aştepta să fie culeasă si sorbită, ca un fruct copt.
 • Cum ar suna pentru un copil, într-o şcoală în care predomină cuplurile heterosexuale, să raspundă la simpla intrebare „Cum îi cheamă pe părinţii tăi?”.
  – Pe părinţii mei îi cheamă Vasile, George, Liudmila şi Azorel. Azorel e ultimul venit în familie, pentru că îl iubeşte fierbinte Georgică. Liudmila nu îl iubeşte pe Azorel, dar îl iubeşte pe Vasile, care Vasile îl iubeşte pe George, iar Liudmila iubeşte tot ce iubeşte Vasile. Iar eu îl iubesc foarte mult pe Azorică.
 • De ce sa condamnăm incestul? La urma urmei, între o mamă şi fiul ei este cea mai profundă iubire, iubire care transcede căsătorii sau relaţii cu alte femei. De ce să împiedicam această iubire să se manifeste public fizic? Mai ales dacă nu mai exista posibilitatea de a concepe urmaşi degenerescenti
 • Iar acestea sunt doar nişte exemple nascocite de mintea mea. Iar lumea este mult mai bolnavă de atât. Se întamplă pe pământ chestii la care nici nu v-aţi gândit vreodata.
  Şi nici măcar nu iau in calcul aspectele legale gen moşteniri, sănătatea psihică a unui copil, şi alte aberaţii de gen, pentru că am vazut că, din start, adepţii polyamoriei le resping ca nefondate.
  Te iubesc Grivei, nu mă lăsa! Ah, animalule,tocmai cu căţeaua aia….