Mai ştie cineva de ce sunt ridicate maşinile în Bucureşti? Nu dragă, nu ca să facă bani Primăria sau Prigoană, astea sunt doar consecinţe indirecte ale aceste acţiuni. Maşinile se ridică pentru decongestionarea traficului.

Poveşti cu zâne, nu-i aşa? Traficul e plin de maşini de ridicat, care staţionează bine-mersi UNDE VOR ELE, blocând circulaţia cu succes, în aşteptarea fraierilor care vor parca în zonă.
Sau de ce nu, în pauză de masă.

Pozele de mai jos sunt făcute pe strada Matei Basarab, în zona indicatorului de staţionarea interzisă. Maşina platformă are numărul B-62-YUC. Iar poliţistul comunitar aferent ia masa, pe marginea drumului blocat de respectiva maşină. Îmi pare rău că nu am fotografiat şi groapa uriasă care era la 1 metru de roata platformei, groapă care practic împreună cu platforma, bloca complet strada.

Aş fi curios de un răspuns. Maşinile astea speciale nu se supun aceloraşi legi? Există vreun cod special rutier care spune că platformele de ridicat şi poliţiştii comunitari au voie să ia masa în maşină, pe zona cu staţionarea interzisă?

ŞI DACĂ NU, PE EI CINE ÎI RIDICĂ?


Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.