Batranica din imagine locuieste singura in aceasta coliba. Coliba e acoperita cu nailon si cateva pietre tin acest nailon drept adapost femeii, car elocuieste aici nu chiar singura, ci impreuna cu cateva pisici. Acum trei ani, cand am ajuns aici prima data, avea opt capre si cateva gaini. Duminica asta mai erau doua capre in micuta imprejmuire cu lemne ce ii serveste drept curte. Restul ii murisera ori de molimi si alte stropituri (cu insecticide n. red.), dupa cum imi marturisea, ori mancate de lupi sau ratacite prin padure.

Aceia dintre voi care pot dona bani, alimente sau haine (chiar si vechi) vor primi de la mine recunostinta cat cuprinde pentru ca rezoneaza la astfel de apeluri. Centralizarea tuturor materialelor si banilor se va face aici pe blog (iar dac asunt persoane care vor sa-si pastreze anonimatul, le asigur de toata discretia mea). Transportul materialelor se va face cu masina mea (accept si alte masini in caravana – daca sunt amatori si au masini 4×4)

Citiţi povestea la Doru pe blog.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.