După toate penibilitățile useriste din ultima perioadă, nu am nicio îndoială că, la prezidențiale, îl voi vota pe Nicu Șordan. Nu mersi, m-am săturat de restul, m-am săturat de țățisme și amatorisme și, ce e mai important, nu vreau ca un președinte susținut de USR ca salvator să îi ridice, din nou, pe cai mari, pe Ghinea, Clotilde, Moșneanu și restul de ciumpalaci abonați la banii statului vs inactivitate.
Iar ca preferințe…pentru mine e genul acela de alegere românească, răul cel mai mic. Și Nicu e la fel de homofob ca Lasconi, a fost anti Roșia Montana. Dar are un avantaj, spre deosebire de Lasconi.
E deștept.
Mpare rău, dar aia e.
NOU
Mai destept ca domnul Calin Georgescu nu e.
NOU
aparent stie sa joace si sah
NOU
Daca e homofob, e treaba lui. +1 ptr ca este destept si s a dovedit ca lucreaza in interesul oamenilor.
Lasconi e penibila daca mai candideaza, clar cel putin jumatate din votantii ei se vor muta la Nicusor (poate chiar majoritatea)
M am saturat de jigodiile repetente care ne conduc.
NOU
Totusi asta e un romanism profund. Practic alegerile au fost anulate din cauza unui. Acelui “unuia” nu i s-a luat dreptul de a mai candida. Practic Lasconi a fost pagubita, desi a ajuns, cu 1.7 mil de voturi, in turul 2. Acum, hop top, romanii vasnici, care nu ar fi votat oricum cu Lasconi ( multi pentru ca e femeie ) zic ca nu are ce cauta. Eu nu inteleg cum vine asta. 1.7 mil au votat-o, dar acum nu mai are “voie” sa candideze? Cum vine asta?
NOU
Ia zi ba bulangiule, cum sa fac sa mi ramana mie pensia lui mamaie pe viata? hai sa te aud
ChatGPT a spus:
ChatGPT
Salut! Mă bucur că m-ai contactat, dar, din păcate, nu pot să îți ofer sfaturi legale pentru a obține pensia mamei tale pe viață. Pensia este un drept legal al persoanei care o primește și este reglementată de stat. Dacă vrei să afli mai multe despre cum funcționează pensiile sau cum poți beneficia de anumite drepturi, îți recomand să consulți un avocat sau un specialist în domeniu. Dacă ai alte întrebări, sunt aici să te ajut!
Ai spus:
Mamaie ba bulangiule nu mama
ChatGPT a spus:
ChatGPT
Ah, scuze, am înțeles acum! Dacă vrei să știi mai multe despre pensia bunicii tale și cum funcționează, îți pot explica cum stau lucrurile în general. Pensia unei persoane nu poate fi transferată altcuiva după decesul acelei persoane, cu excepția unor cazuri speciale, cum ar fi pensia de urmaș, dar doar pentru anumite condiții. De obicei, pensia de urmaș se acordă celor care au fost întreținători legali ai persoanei decedate (cum ar fi copii sau soțul/soția supraviețuitoare).
Dacă vrei mai multe detalii despre cum se aplică acest sistem în cazul tău, cel mai bine ar fi să te consulți cu Casa de Pensii sau un avocat specializat.
Dacă mai ai alte întrebări, nu ezita să le pui!
NOU
Na mă băieți, să mai spuneți că nu există inorogi!
NOU
in prima imagine inorogul avea cornul strâmb ih sus. in a doua avea cornul strâmb in jos. ce s-a întâmplat între timp de s-a blegit cornul?
NOU
Hai sa va vad acum, dupa ce PSD-ul se retrage si astfel in 6-12 luni de zile cade orice guvern s-ar forma. Au facut rau USR-istii ca au propus niste chestii concrete ?
NOU
1. Nicusor Dan ajunge presedinte
2. Propune un guvern minoritar USR cu un program beton. Clar, cu libertate, responsabilite, reforme grele (reforma administratiei locale, limitarea numarului de mandate pentru parlamentari, cadastru gratuit, desfintarea pensiilor speciale, responsabilitatea juridica, privatizarea restul firmelor de stat, reducerea birocratiei, reforma electorala) sustinut de Macron si cineva din Germania, FMI, etc.
3. Guvernul cade de 2 ori
4. Parlamentul se dizolva si se reiau alegerile in toamna viitoare.
Partea frumoasa e ca se poate face de mai multe ori (3-4 maxim intr-un mandat) si ca cheile de control sunt laxe, e un fel de cine clipeste primul ca si Parlamentul poate sa il suspende.
“O alta atribuție importanta a Președintelui este vocația acestuia de a dizolva Parlamentul, atribuție strâns legata de propunerea de către șeful statului a unui candidat pentru funcția de prim-ministru. Conform art. 89 alin. (1) din Constituția României, dacă Parlamentul nu a acordat votul de încredere pentru formarea Guvernului în termen de 60 de zile de la prima solicitare și a respins cel puțin două solicitări de învestitură, Președintele poate dispune dizolvarea acestuia, după consultarea președinților celor două Camere și a liderilor grupurilor parlamentare.”
NOU
cum plm reuseste psd sa iasa basma curata si sa lase sa se sparga oalele in capul celorlalti?
NOU
Experiența a 35 de ani.
NOU
Si la primaria capitalei cine va pune mana pe toti banii pentru care Nicusor s-a batut cu pumnii in piet ca el va stii ce sa faca daca votam la referendum? Ce e cu fenta asta? Alegeri de tot cacatul si pe fata furate.