Am impresia că Google a angajat, precum cei de la Nokia, vreun fost angajat Microsoft. Pentru că altfel nu înțeleg de ce sunt puși pe autodistrugere în halul ăsta.

Întâi au făcut varză Google Reader, de trebuie să umblu cu script de Greasemonkey ca să îmi pot citi feedurile. Ok, move on.
Acum s-au băgat să refacă și google analytics. S-a dus pe penix vechiul format, au gândit ei unul nou, incandescent de tâmpit, pe care nu îl poți folosi dacă nu îl editezi întâi, dacă nu pricepi exact ce sunt widgeturile și care sunt terminologiile folosite.

Practic nu mai poți, ca simplu utilizator, să deschizi analyticsul și să vezi ce trafic ai. Plus că te mai și forțează să folosești versiunea nouă, ca să revii la aia veche trebuind să te plimbi puțin. Mda, crapware.

Nu mai vorbesc de google plus, unde zilnic dau block și spam, pentru că fiecare idiot care MĂ ADAUGĂ are dreptul legal și moral de a scrie pe wall-ul meu și de a-mi împărtăși din postările sale, deobicei reclame la magazine de bijuterii, cauciucuri sau linkuri către bloguri imbecile.

Unde puma mea sunt vremurile în care produsele google erau simple și ușor de foilosit, neintruzive și plăcute?

Google, de ce te transformi în Micro$oft?