Sunt un român clasic, prin urmare, când vine toamna, încep să vreau să mă înnoiesc cu chestii. Și da, a venit toamna, ieri mi-au înghețat picioarele prin casă, iar asta, pentru mine, e semnul clar că vine toamna. Nu cred că aceste temperaturi vor dura mai mult de o săptămână, să știți. Asta așa, ca să vă pregătiți.

Așa că am dat mai departe Vico Opia 2, fosta cameră și mi-am luat un GOLUK T2.

M-a atras la ea faptul că e mult mai mică și ergonomică, față de opia, care e cât un GoPro și e destul de incomodă, pentru mine, în parbriz. Cum e pusă acum, în spatele oglinzii retrovizoare, practic nu o văd deloc.

Pro: Este mică și ușor de mânuit și montat. Are propriul suport, care se lipește de parbriz și rămâne acolo, spre deosebire de sistemul cu ventuză, care, la cald, îmi mai cădea. Cum ziceam, OCD-ul meu nu o vede deloc în cadrul vizual, lucru extrem de relaxant pentru mintea mea.

Are aplicație de telefon prin care o setezi și vezi ce filmează, în real time.

Asta înseamnă că are și conexiune wireless cu telefonul, prin urmare poți descărca filmele în timp real pe el, după care upload unde vrei tu.

Filmarea HD este foarte bună, sunetul este excelent, există inclusiv niște editări simple în softul telefonului, cam ca aceasta.

[fbvideo link=”https://www.facebook.com/zearhi/videos/1394802690637650/” width=”650″  onlyvideo=”1″]

O chestie mișto este că butonul pe care apeși ca să înregistrezi un eveniment din trafic este wireless și poate fi lipit oriunde pe bord. Bine, eu nu consider că e ok să îți pui obstacole pe volan, ca în poză, dar na, gusturi și gusturi.

Contra:
Singura chestie contra pe care am găsit-o este faptul că bufferul de la Emergency Recording are o durată de 5 secunde, din 12 în total. Practic, trebuie să te miști cam ca un ninja, dacă vrei să faci un film rapid cu un accident în trafic. Desigur, există filmarea completă de pe card, deci nu e chiar așa mare problemă.

În rest, mulțumit complet, recomand. O cameră la un preț foarte bun, care face ce promite și chiar mai mult.