Și, fiind o glumă de bancă, au dublat, în weekend, toate tranzacțiile pe care le-ați făcut. Practic, ați plătit dublu peste tot unde ați fost și mișcarea se regăsește în soldurile voastre.

Nu știu de ce, dar am impresia că aștia au sistemul informatic făcut de UTI sau Teamnet, pentru că merg exact cum merg toate softurile statului din românia. Prost și scump, cu costuri pentru cetățeni.

Și pentru cârnații care vin și înjură, că știu ei mai bine, știți cum e cu mama voastră, nu?

www.profit.ro/povesti-cu-profit/financiar/clientii-ing-s-au-trezit-cu-bani-lipsa-din-conturi-dupa-ce-toate-platile-din-weekend-le-au-fost-dublate-ing-e-o-problema-generala-18568107

PR-ul în România e o chestie care funcționează excelent pe timp de ”pace”. Angajezi un dârlău (poate fi și o ea, că nu…

Publicată de Andrei Gavrileteanu pe Luni, 8 octombrie 2018

O parte dintre clienții ING au putut vedea astăzi tranzacții dublate în extrasul lor de cont. Cauza vine dintr-o eroare operațională, în care unele fișiere de plată decontate astăzi au fost procesate de două ori. Eroarea nu a afectat în niciun fel alte servicii și sisteme ING.

Clienții vor putea vedea sumele restituite în contul lor până la finalul zilei. Ne cerem scuze clienților care au întâmpinat dificultăți în acest sens și le mulțumim pentru înțelegere.