gibbous

Salut Cetin!

Numele meu e Liviu Boar si sunt directorul creativ al unui studio mic si independent de jocuri din Tirgu Mures, numit Stuck In Attic (suntem 3 oameni intr-un pod).

Pe scurt, am lucrat vreun an la o nebunie de proiect numit Gibbous: A Cthulhu Adventure. E un point and click adventure ca pe vremuri, cu animatie traditionala, decoruri pictate, voci peste voci si multe altele. Stiu ca suna a marketing BS dar asta e adevarul, chiar e o chestie unica in Romania.

Avem o campanie live pe Kickstarter: www.kickstarter.com/projects/777841902/gibbous-a-cthulhu-adventure care tine pana in 5 mai. Feedbackul e extraordinar, dar stii cum e – cu cat mai multi backeri, cu atat mai multe sanse sa facem jocul. Avem, din fericire, si multi sustinatori din Romania, deci interes exista! Atata ca ne e greu sa ajungem la oameni. Inainte sa intrebi – sumele sunt in franci elvetieni pentru ca nu poti kickstart-a din Romania, deci a trebuit sa apelam la cineva din Elvetia.

Mai multe detalii pe www.gibbousgame.com – este si un demo jucabil pentru curiosi/entuziasti.

Nu cerem mult pentru productia unui joc – 40.000 de dolari. Stai linistit, nu te rog sa arunci cu bani in noi 🙂 Insa tu ai o mega vizibilitate in online-ul romanesc, si la cati cititori ai, sunt sanse mari sa fie amatori de point and clicks care sa vrea sa sprijine un proiect autohton.

N-as vrea sa imi laud singur produsul, daca te uiti un pic ai sa vezi ca o fac altii. Si, oricum, eu zic ca e o chestie indeajuns de rara incat sa fie considerata continut interesant. Nu neg, probabil am avea noi mai mult de castigat decat tine dintr-un articol, insa ce sa-i facem – suntem mici si incercam sa adunam sustinatori sau oameni dispusi sa ne ajute cum putem. Plus, ai avea parte de recunostinta noastra eterna, si o mentiune in credits-urile jocului, la Special Thanks, asta o garantez.

Mersi fain si scuze de mailul kilometric. Ajutorul tau ar insemna foarte mult pentru noi.

Liviu Boar
Stuck In Attic Games