gibbous

Salut Cetin!

Numele meu e Liviu Boar si sunt directorul creativ al unui studio mic si independent de jocuri din Tirgu Mures, numit Stuck In Attic (suntem 3 oameni intr-un pod).

Pe scurt, am lucrat vreun an la o nebunie de proiect numit Gibbous: A Cthulhu Adventure. E un point and click adventure ca pe vremuri, cu animatie traditionala, decoruri pictate, voci peste voci si multe altele. Stiu ca suna a marketing BS dar asta e adevarul, chiar e o chestie unica in Romania.

Avem o campanie live pe Kickstarter: www.kickstarter.com/projects/777841902/gibbous-a-cthulhu-adventure care tine pana in 5 mai. Feedbackul e extraordinar, dar stii cum e – cu cat mai multi backeri, cu atat mai multe sanse sa facem jocul. Avem, din fericire, si multi sustinatori din Romania, deci interes exista! Atata ca ne e greu sa ajungem la oameni. Inainte sa intrebi – sumele sunt in franci elvetieni pentru ca nu poti kickstart-a din Romania, deci a trebuit sa apelam la cineva din Elvetia.

Mai multe detalii pe www.gibbousgame.com – este si un demo jucabil pentru curiosi/entuziasti.

Nu cerem mult pentru productia unui joc – 40.000 de dolari. Stai linistit, nu te rog sa arunci cu bani in noi 🙂 Insa tu ai o mega vizibilitate in online-ul romanesc, si la cati cititori ai, sunt sanse mari sa fie amatori de point and clicks care sa vrea sa sprijine un proiect autohton.

N-as vrea sa imi laud singur produsul, daca te uiti un pic ai sa vezi ca o fac altii. Si, oricum, eu zic ca e o chestie indeajuns de rara incat sa fie considerata continut interesant. Nu neg, probabil am avea noi mai mult de castigat decat tine dintr-un articol, insa ce sa-i facem – suntem mici si incercam sa adunam sustinatori sau oameni dispusi sa ne ajute cum putem. Plus, ai avea parte de recunostinta noastra eterna, si o mentiune in credits-urile jocului, la Special Thanks, asta o garantez.

Mersi fain si scuze de mailul kilometric. Ajutorul tau ar insemna foarte mult pentru noi.

Liviu Boar
Stuck In Attic Games

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.