Stiti ce este cel mai ingrozitor in relatia de internet dintre un barbat si o femeie?

Să ne înțelegem, vorbim strict ipotetic și din amintiri, sunt un bărbat căsătorit, bărbatul unei singure femei, fidel, etc. Dar ca idee, cam așa se desfășoară.

O vezi prin comentariile de pe internet, iti place de ea, e smart tare, simtul umorului bun de tot. Ajungi sa o cauti ziua, sa vezi ce a mai scris, atat de buna e. O cauți pe facebook sau twitter și îi dai add friend, pentru că nu se mai poate să stați departe în mediul online.

Ea, lucru perfect, accepta, incepeti sa va urmariti reciproc postările și comentariile, radeti non stop impreuna, gândești comentarii și postări gândindu-te la reacția ei și dacă o să o facă să se simtă bine, nu iti mai poti imagina dimineata fara ea, fara verbul ei infipt si la obiect, care iti gadila zigomaticul intr-un mod atat de placut. Ajungeți să vă salutați pe messenger sau în ultima postare de la vreunul din voi, vă purtați discuțiile prin tot internetul, blog sau facebook, râdeți de toți și toate, e super, nu îți vine să crezi.

DUPA CARE AFLI CA CREDE IN ZODII.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.