Am zis că poate mai aveți nevoie de idei ce să faceți de mâncare în această minunată carantină. Asta am făcut eu în weekend.
Cozonac de casă, cu multă nucă și mac. S-a mâncat unul, mai e vreo 3/4 din celălalt.

Aripioare de porc la cuptor. Foarte, foarte mișto, luate de la Auchan, gata condimentate, o nebunie. Am avut și ceafă, tot de la același producător, la fel, nebunie, doar că am uitat să o pozez. Cu cartofi wedges la ceaun și niște brânză rasă deasupra.

Coaste condimentate. Au mers de minune cu niște piure.

Și-a adus aminte fiica cea mare că ei îi place pasca și îi este poftă. Așa că, cu profundă pioșenie, am făcut pasca tradițională Bartsimpsoniană. A fost bună, pentru prima încercare.

În rest, doar o ciorbică de lobodă, cu niște orez și borș cu leuștean. Simplu, ca la țară, în Pantelimon.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.

Pe scurt

Loading RSS Feed

29 comentarii Adaugă comentariu

  1. #1

    Deci, aripioare, ceafa, ribs, doua feluri de ciorba, cartofi, 2 cozonaci si pasca. Frate, voi ori sunteti multi de tot in familie, ori v-a apucat binge-eating-ul weekend-ul asta. 🙂

    • #2

      2 copii in crestere iti dau knockout la mancat!

  2. #3

    Vreau si eu, te rog, reteta pentru Bart Simpson. Daca nu e secreta, bineinteles. Ma gandeam sa fac de Paste un cheesecake cu blat adevarat (adica nu rahatul ala cu “faramitati jde biscuiti nujdecare si se intaresc ei in unt”, intari-li-s-ar altceva). Pasca n-am incercat sa fac pana acum.
    Intrebarea doi: daca stie careva vreo reteta de cozonac cat-de-cat pufoasa din faina integrala. Doar din asta si graham am in casa (capatate de la un amic care s-a mutat de curand, ca in general nu prea iau/folosesc faina si nu-mi vine sa iau alta special pentru una bucata cozonac).
    In rest, ieri am gasit baterie noua pentru cantar (cea veche s-a terminat fix in weekendul in care s-a impus starea de urgenta). Mare greseala sa vad cat am mai luat…

  3. #11

    Cozonacul arata bine, e d’ala moale, nu “sec” ca un burete. Am luat unul din magazin zilele trecute, era mare, umflat, dar miezul era poros, crema uscata, n-avea niciun haz. Poate fac si eu un cozonac, daca gasesc drojdie (gasisem saptamana trecuta pachet de 500 de grame, n-am luat ca “ce fac cu atata” – pe urma a disparut si aia).

  4. #12

    Aripioare de porc și ceafă de pui bulgăresc.

  5. #13

    Pai ce-ai facut bro? Nu ziceai tu acu ceva timp ca nu intelegi ce-i cu cozonacul? 😀

  6. #15

    ala e homer, nu e bart

  7. #16

    smooth. e bine ca nu faceti multa mancare.
    eu sunt mult mai retinut: cotlete de berbecut, piure de mazare, supa de bibilica, antricot vita, cartofi dulci la cuptor, branza de vaci cu ceapa verde si sos iute sriracha, salata la kil si pentru ca aveam pofta de un dulce, un tort de bezea de la tortdebezea.ro. incredibil de enervant de bun.
    secretul e sa nu mananci mult, chestie care pe moment imi cam scapa

  8. Doar mie mi se pare ca seamana mai mult cu Homer decat cu Bart?

    Asta conteaza mai putin insa, ce vreau sa stiu cu adevarat este: faceti si livrari? 🙂

  9. #18

    La un moment dat ziceai ca cozonacul e o mizerie sinistra si ar trebui ars din memoria poporului 🙂
    Ce reteta ai folosit pt el?

  10. #22

    ai lovit sub centura cu cozonacul ala.
    sa’tz fie rusine!

  11. #23

    cei mai buni bucatari sunt aia grasi!

  12. #28

    Scuze, dar ai postat pe undeva si retetele?
    Mersi