Există un curent de opinie, de când cu carantina vieții, despre cum ar trebui oprite complet tăierile de lemn în românia, pentru că se jefuiește patria mumă de avuția sa, cu referiri către hoțomanii de la Schweinhofer care s-au redenumit în HS Timber Group, ca să nu mai știe lumea că ei au furat pădurile românești și până acum, cu linkuri de pe situri dubioase cu denumiri patriotico-dacice.

Problema este că, de fapt, o țară nu poate supraviețui fără lemn. Iar, în românia, furtul de lemne este minoritar, de fapt, grosul producției de lemn merge în industrie, industrie care nu supraviețuiește dacă nu are lemn. Pentru că mobilă nu face doar ikea, ci și o grămadă de alți producători români, producători care au angajați mulți oameni, oameni care, altfel, ar ajunge în șomaj. Gaterele au angajați, firmele de prelucrare a lemnului, oficiale, au angajați, tăietorii de lemne sunt salariați, transportatorii este un întreg lanț funcțional care se bazează pe producția de lemn.

Iar din lemn nu se face doar mobilă. Cum credeți că se procedează în minerit, se susțin tavanele cu textolit? Nu, se susțin cu bârne de lemn. Sectorul de construcții, din ce credeți că fac casele, doar din beton? Grinzile, acoperișurile, materialul pentru turnat fier beton, cum credeți că se fac? Exact, se folosește lemn. Foarte mult lemn, doar că aceluia nu îi dați importanță, aveți impresia că e normal, natural și crește în sere.

Prin ce treceți voi acum e asemănător cu tristețea carnivorului religios bun la suflet. V-ar plăcea să credeți că mâncați carne de miel creată în laborator, dar realitatea e că mâncați carnea unui animal viu, care simte exact aceeași durere ca și voi când i se bagă cuțitul în gât, suferă la fel de tare și moare la fel de speriat. Dar o mâncați oricum, pentru că așa cere tradiția, iisus a murit pe cruce, deci sărbătorim unealta uciderii sale și ciocnim ouă care simbolizează osul talus al lui iisus, umplut de sângele ce îi curgea din ficat.

Dar divagăm. Ideea următoarea. Campaniile astea stupidoforme fac parte din campania de destabilizare dusă de ruși, condusă de al său ambasador, recunoscut pentru mizeriile pe care le face oriunde ajunge. Căcaturile astea, adunate, duc la o stare de nemulțumire generală, care duce, evident, la nesupunere civică și destabilizare socială. La fel ca imbecilii ăia din comentarii, care sunt cu sparanghelul, muie klaus și restul (ca idee, tonților, voi chiar nu vedeți că nu vă aprob niciun comentariu, nu vă dați seama că pierdeți timp și bani aici?)

Nu le mai faceți jocurile, nu amplificați aceste idioțenii, faceți jocurile unor comuniști împuțiți, care fac totul pentru a crea o stare anti UE, anti sistem, favorabilă ingerințelor rusești în viața și politica noastră. Gândiți puțin, că nu e greu.

www.digi24.ro/stiri/actualitate/epidemia-de-fake-news-cum-ii-viruseaza-rusia-pe-romani-cu-minciuni-periculoase-sunt-echipe-de-sociologi-psihologi-agenti-secreti-1290557?source=biziday

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.