Espressorul este foarte drăguț, nu am putut încă să îl testez la adevărata valoare, pentru că nu am cafea boabe în casă. Am niște Illy, dar mașina zice că e prea fin măcinată, așa că nu face cafea cu el. A mers cu o chestie turcească, nu e deloc ieftină, dar nu mă încântă foarte tare gustul la ibric. La espressor a fost foarte bună, acum aștept să îmi iau cafea boabe, aștept sugestii de cafea bună, găsibilă la supermarket, nu mă trimiteți la magazine de alea unde le prăjesc pe loc, în rahat de veveriță, că nu mă duc, nu e atât de important pentru mine.

Televizorul este…Marele Monstru de Spaghete. E uriaș. Dacă vreți termen de comparație, jos e televizorul vechi, care are 55 de inch, luat din UK. Și eu care voiam să iau 70″, găsisem la același preț, nu aveam unde să îl pun. Se vede foarte mișto, îmi place mult de tot, mai mult decât LG-ul. Are ceva ce nu are LG, în meniu. Eye candy, e făcut cu gândul la frumusețe, fonturile sunt mișto, mișcările chestiilor de pe ecran, sunetele, până și bixby ăla e haios și plăcut. Da, telecomanda e mai slabă decât magic remote de la LG, dar nu e rea deloc, mai ales că îți permite să o transformi în telecomandă universală pentru toate deviceurile din casă/cameră

În altă ordine de idei, am dat comandă de iPhone 11 MaxPro. Stau cu stres, din păcate, pentru că nu știu dacă o să îmi placă, mie nu îmi plăcea iOS, de aia are nevastă-mea acum Apple și nu eu. My feather, will see.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.

19ZDiYCJF24jqAL1188Cqgbfi4pqnxC3tX (Bitcoin Network)
0xaf480d10b63f832c3ecf51739c1427a05f7da011 (ERC20 Network)