PC Garage are o țintă ambițioasă pentru acest Black Friday, vânzări de peste 45 de milioane de lei și livrarea a 90% din comenzi în maxim 5 zile. Mai mult decât atât, își propune odată cu angajamentul de expediere și un scor NPS de peste 80 pentru clienții care lansează comenzi de Black Friday, adică echivalent gradului de satisfacție dintr-o zi obișnuită.

Care sunt propunerile PC Garage pentru acest Black Friday:

Viking Black Friday Edition este configurat și asamblat de către specialiștii PC Garage, astfel încât stabilitatea sistemului, calitatea asamblării, eficiența răcirii și compatibilitatea componentelor utilizate sunt garantate. Configurația se bazează pe un procesor AMD Ryzen 7 2700X și pe o placă video Radeon RX 570 8GB, fiind echipat cu 16GB memorie RAM DDR4 și cu SSD de 1TB, în format M.2. Sistemul de gaming Viking Black Friday Edition va fi disponibil exclusiv numai în ziua de Black Friday, în cantitate limitată.

Pixel Paladin și Video Gamma vor fi disponibile la prețurile de 3899 Lei și respectiv 4498 Lei, în timp ce configurația pentru jocuri Raptor5 AMD, echipată cu procesor AMD Ryzen 5 2600, placă video GeForce GTX 1660, 8GB memorie RAM DDR4 și SSD de 960GB va putea fi achiziționată cu 3299 Lei.

De asemenea, pasionații de hardware vor putea achiziționa componente la prețuri speciale, precum placa video Inno3d GeForce GTX 1660 Super Twin X2 6GB la 1139 Lei, procesorul AMD Ryzen 5 1600 la 455 Lei, carcasa Deepcool Matrexx 55 la 161 Lei sau SSD-ul Kingston A400 960GB la 369 Lei.

Nu au fost uitate nici perifericele, printre care se numără mouse-ul de gaming Corsair Harpoon RGB Wireless la 199 Lei și căștile de gaming HyperX Cloud Revolver Gun Metal la 309 Lei. Pentru mobilitate, PC Garage propune laptopul Lenovo Legion Y7000 la 3498 Lei și Lenovo IdeaPad S145 la 1698 Lei.

Siguranța datelor reprezintă o preocupare frecventă printre utilizatori, iar din acest motiv PC Garage oferă NAS-ul Synology DS218 Plus 2GB la 1398 Lei, în timp ce pentru o tipărire de calitate a documentelor propune echipamentul multifuncțional Brother MFC-L2712DN la 548 Lei. Pentru conexiuni wireless rapide și stabile, recomandă router-ul D-Link Gigabit EXO DIR-882 Dual Band la 398 Lei.

Pentru o experiență de shopping cât mai plăcută de Black Friday, PC Garage a întocmit și un scurt ghid:
• Este recomandată existența unui cont înregistrat pe site-ul PC Garage, cu informații actualizate referitoare la adresa de livrare, numărul de telefon și numele complet;
• Existența unui Wishlist salvat cu produsele mult dorite simplifică mult lucrurile;
• Verificarea celorlalte oferte din pagina principală a campaniei nu ar trebui omisă;
• După alegerea tuturor produselor dorite, completarea adresei de livrare și a selectarea modalității de plată, clientul nu mai trebuie decât să apese butonul “Trimite comanda”, costul de livrare urmând a fi comunicat înainte de finalizarea comenzii;
• Livrarea comenzii se va face prin curier, dar poate fi ridicată și direct de la sediul PC Garage, după primirea SMS-ului de confirmare;
• Pentru o informare corectă, completă și din timp cu privire la ofertele de Black Friday 2019, este recomandată abonarea la newsletter-ul PC Garage.
Mai multe informații legate de campania de Black Friday, precum categoriile de produse participante și modalitățile de plată, sunt disponibile pe pagina web dedicată: www.pcgarage.ro/ghid-black-friday-de-gaming/

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.