Ce s-a întâmplat ieri seară, în românia, poate părea, la prima vedere, incredibil. Un întreg sistem de furt al voturilor, extrem de bine pus la punct, adaptat la perfecție nevoilor candidatului, până la ultimul vot necesar.

Dar nu e incredbil.
Ne arată de ce, în pofida eforturilor atâtor ani, PSD este la putere peste tot, în pofida eforturilor oamenilor din jurul nostru. În fiecare an electoral, stăteam și ne uitam în jur și ziceam Bă, toți vrem schimbarea, e evident. După care zbang, PSD. Și astfel au tot apărut tot felul de teorii despre cum bulele nu sunt ok, trebuie să ieși din bula ta ca să vezi adevărul din tere și cum, de fapt, oamenii sunt pro PSD și votează PSD și de la PSD e lumina.

Iete că nu, oamenii nu sunt, de fapt, PSD. PSD pur și simplu își fura, ciclu de ciclu, locurile la putere. La propriu. Furt. PSD a furat, este extrem de clar, de fiecare dată, într-o manieră înfiorătoare și a păstrat puterea astfel.

Gândiți-vă că, de data asta, au descoperit furturile pentru că era evident că, pe bucurești, nu poți să ai secții de votare cu zero voturi USR. Sociologic era imposibil, dar hoții pesediști nu s-au gândit la asta, ei au pus la grămadă ce li s-a spus de mai sus.

Dar în țară, în comune, acolo unde tot PSD este șef, unde nimeni nu mișcă în fața lor, vă dați seama ÎN CE HAL SE FURĂ și cum, de fapt, voturile oamenilor nu valorează nimic, contează cine se decide că trebuie să iasă?

Vă dați seama că, acum 4 ani, la S1 a fost exact, dar exact la fel, Clotilde era favorită în sondaje, exit pollurile o dădeau câștigătoare și Tudorache a iești floricică? Adică s-a furat exact la fel, cu cât a fost nevoie?

Înțelegeți de ce Firea explica liniștită duminică seara că exitpollurile sunt doar sondaje și că trebuie să așteptăm până dimineață, când vom ști NUMĂRĂTOAREA voturilor? Doar că, probabil, nu au avut suficiente procese verbale ca să acopere 10 procente diferență, s-au oprit la 5.

Bine, având în vedere că BEC este o oficină controlată de PSD, mă aștept să se pună batista pe țambal și să se acopere urmele rapid. Important e că, acum, știm cu siguranță că PSD fură voturile.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.