Da dom’le, cat de repede a trecut timpul. Dintr-un startup micut, a ajuns, dupa trei ani, etalonul de calitate al unui magazin online romanesc. Am impresia ca e primul care a introdus posibilitatea de plata prin paypal, lucru pe care evita sa il faca firme cu asa zis staif din online. Nemaivorbind de firmele de hosting, care zici ca vand varza in piata, de trebuie sa le platesc factura cash la banci.
In fine, nu despre asta e vorba. Astazi a fost prima oara cand am cumparat de la ei. A durat, cu tot cu alegere, 3 minute. I-am cumparat nevestei bile yang, care bile au fost si ultimele din stoc. Plata instantanee cu paypal. Factura procesata imediat. Si sunt o gramada de produse, ordonate pana si in functie de limita de bani pe care vrei sa o cheltui.
Ce e mai misto, pana pe 21 aprilie, au livrare gratuita, indiferent de locatie sau suma.

Mult, mult prea misto.
La multi ani FunGift.
A, da, si pentru carcotasi, acesta nu este un post platit. Este scris din doua motive. Pentru ca am fost EXTREM de multumit de serviciu, si pentru ca Marius, patronul firmei este un tip de milioane. Asa ca, lasati comentariile malitioase, ca nu isi au locul.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.