Pentru că niște tiriplici s-au găsit ieri să mă înjure cum că nu pun sursa filmelor și pozelor, m-am gândit că e cazul să o lămuresc, pentru că poate sunt și printre voi unii care se gândesc la asta.

Oamenii din Ucraina au canale de telegram și viber (pe care le folosesc din cauza că se încărcă și se trimit MULT mai repede decât pe alte medii), unde trimit și uploadează filme, real time. Unele din agențiile de știri le urcă și pe siturile lor, dar internetul merge, evident, foarte prost, delayul poate fi de ore sau zile. Toți, TOȚI, ne ROAGĂ să le împrăștiem cât mai mult, pentru ca lumea să vadă crimele de război ruse și ce înseamnă, de fapt, acea denazificare a Ucrainei.

În concluzie, nu ai cum să indici nicio sursă sau link, pentru că nu există. Și nimeni nu e interesat de asta, ei sunt recunoscători că urmărim și îi ajutăm să disemineaze crimele care se petrec în casa lor.

Și, ce e mai important, dacă vedeți filmulețe pe care televiziunile sau siturile românești își pun rapid sigla, puteți să mergeți să îi înjurați din suflet, pentru că nu sunt filmate de ei, nu au niciun drept să și le însușească.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.