Poate vreți să fiți puși puțin la curent cu sistemul bancar românesc.
Probabil știți că dacă vi se pune o poprire pe conturi, indiferent de sumele aflate în conturile tale, indiferent la câte bănci ai avea conturi, toate băncile îți blochează conturile și trebuie să treci personal, cu hârtia care dovedește că ai plătit, pe la fiecare bancă în parte. Practic, dacă ești milionar și ai o poprire de 1000 de lei, fiind plecat din țară, rămâi fără bani până când te întorci acasă. Pentru că banca îți pune poprire inclusiv pe cardurile de credit pe care le ai la ai. Serios, își pune poprire pe propriii bani.

Dar nu asta e partea funny.
Partea funny e că dacă ai la o bancă oarecare, să spunem ING, poprire pe o sumă oarecare, banca îți pune poprire în FIECARE CONT, lei/euro/usd, pe exact aceeași sumă. Dacă ai poprire pe 1000 de euro, ți se pune poprire pe 4622 lei, 1000 de euro și 1182 USD. #nojoke. Și dacă ai banii aceia în cont, la toate băncile, ei pleacă, TOȚI, la ANAF sau la cine a pus poprirea, urmând ca tu să ții recuperezi după trecerea termenului legal de 30 de zile. Nu-i așa că e frumos?

Din minunile sistemului bancar.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.