Eu sunt extrem de nelămurit cum funcționează refrigerarea în magazine versus refrigerarea acasă.
Adică cum poate ca, un pachet de carne, indiferent de care, pui, porc, să reziste bine mersi și 7 zile in frigiderul deschis din hypermarket, dar dacă, același pachet de carne il iau acasă și îl țin 3 zile în frigider, deja s-a stricat?

Același lucru e valabil și pentru legume, inclusiv din cele curățate și puse în pungi etanșe. Efectiv același lot de legume, cu termen de valabilitate identic, punga luată din magazin în preziua expirării era perfectă, a mea făcuse ciorbă în interior.

Și am temperatura din frigider la 2 grade, e măsurată inclusiv cu termometru special, e luat în calcul și deschiderea ușii, niciodată nu depășește 3-4 grade, în general se menține la 2 grade. Și totuși.

Care e secretul??

Dacă v-a plăcut ce ați citit, dacă știți că am rămas din ce în ce mai puțini oameni verticali, avem și noi nevoie de voi.

Alte articole din arhiva de aur