Oash ce reactii pe bloguri la petitia pentru eliberarea lui Mailat….
Multe injuraturi, mult xenofobism, multa ura rasiala.
Dar, si aici am vrut sa ajung cand am creat-o, au fost si niste reactii care m-au cutremurat.
Sa va spun de unde a venit ideea cu petitia? De la o discutie in contradictoriu, legata de rahatul de petitie de la ProTV, pentru salvarea animalelor.
Iar eu incercam sa ii explic interlocutorului meu ca oamenii sunt o turma care nu asteapta decat o indrumare spre un punct, iar ei vor face restul. Desigur, am fost contrazis vehement, cum ca oamenii au semnat ca asa trebuie, ca e normal, sa aparam bietele animalute. Desigur, la intrebarea mea daca petitia e si pentru salvarea vacilor, vitelusilor, porcilor, puilor, iepurilor sacrificati in abatoare, mi s-a raspuns ca deja e aberant ce spun.
Si atunci, ca demonstratie, am facut PETITIA. Si mi-am demonstrat punctul de vedere cu varf si indesat.
Nu vorbesc neaparat de comentariile de pe blogul meu, in care saracul Mailat este un roman care sufera in tacere prin inchisorile italiene. Vorbesc de articole pe blog, in care se indeamna inceperea luptei pentru ridicarea din asuprire, sa il salvam pe Mailat, e nevinovat, nu a violat, nu a ucis.
Oameni buni, nu mai fiti oi. Incercati sa ganditi cu mintea voastra. Nu acceptati atat de usor o sugestie, indiferent de cine v-ar fi idolul…
A, da, il detest pe Mailat, si l-as vrea undeva la Abu Ghraib, sa il managaie CIA cu curent pe texticole.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.