Am remarcat cu surprindere că nu mă mai uit la meciuri de fotbal. Eu, care nu pierdeam nici un meci al stelei, care practic îmi număram anii vieții în funcție de campionatele mondiale și calculam nu câți ani mai am de trăit, ci cam câte campionate mondiale o să pot vedea pe parcursul vieții, nu am mai văzut un meci de fotbal de nuștiucând. Și când am fost la Alexa să văd meciul, am fost mai preocupați să ne îmbătăm, decât de ce se întâmpla pe ecran.

Întrebarea ar fi de ce?
Răspunsul nu e simplu, ci compus. Mitică, Sandu, Mutu, cocaină, iară mitică la brutărie și tot așa. Totuși, asta s-a aplica doar fotbalului intern, dar eu nu mă mai uit deloc la fotbal, indiferent de ce se întâmplă.

Poate răspunsul e mai jos. Iar după ce îl vedeți, uitați-vă și la film, să vedeți cum un rugbyst joacă cu mâna ruptă. Fizic ruptă, cu dureri înfiorătoare, omul pune în continuare osul la joc. Gândiți-vă ce fotbalist ar face asta. Exact, niciunul.

Nu, nu sunt vreun fan rugby. Dar prefer eleganța de la snooker, rugby, curling, ski sau orice altceva, decât pe fătălăii de la fotbal.
Messi lol.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.