reteta-de-fasole-cu-carnati

Am fost ieri, de dimineață, împreună cu Igor și nevasta. Concluzia a fost simplă. ideea e drăguță, realizarea e fix ca la noi. Scump de te ia cu leșin. 55 de lei kilogramul de orice, cel mai ieftin. 4 găluște cu prune, 31 de lei. 2 cabanoși, pe care i-am mâncat Igor, pentru că erau nașpa, 17 lei. Am dat 70 de lei pe 1 kil de cârnați care s-au dovedit a fi bucovineni, deși aia care îi vindea habar nu avea ce erau. A ieșit o fasole incredibilă cu ei. IN-CRE-DI-BI-LĂ.

În paranteză fie spus, dacă vreți să vă iasă o fasole foarte bună, luați fasole prefiartă, la conservă. Nu produce gaze și e bestială. Niște ceapă călită împreună cu niște morcovi și păstârnac, 2 linguri de făină călite în uleiul de la prăjeala cârnaților, totul amestecat cu puțin bulion sau roșii tocate, pus niște mărar și cimbru și aveți dumnezeirea într-o farfurie de ikea.

muie-firea

Seara am vrut din nou să mergem, să vedem, împreună cu copiii, aprinderea luminilor de Crăciun. Idee foarte proastă, pentru că, normal, s-a oprit traficul în centru, complet și, după ce am stat în coloană vreo 40 de minute și i-am urat orale familiei tradiționale a Gabrielei Vrânceanu Pandele, am făcut stânga împrejur și am mers în IOR, unde era cu luminițe și vată de zahăr. Cumva, drăguț, cât de cât.

luminite-ior

Din nefericire, am observat o chestie.
Mai țineți minte cât ne-am luptat cu primăriile ca să ne luăm înapoi dreptul de a sta pe iarbă în parc, nu frumos aliniați pe betoanele lui Negoiță?

Mno, stați calmi, că s-a anulat modificarea, nu mai avem voie să călcăm pe iarbă.

nu-calcati-iarba

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.