Articolul de ieri a pornit de la o idee a Ruxei. Eu i-am cerut o idee bună pentru 1 aprilie, ea a venit cu ideea de a mă declara angajat la intact, eu am împachetat ideea transformându-mă în angajat al rebelului pensionar numit Mirciulică Badea.

A fost unul din cele mai comentate articole de pe internetul cunoscut. MMRPG pe față. Îmi cer scuze celor 2-3 cărora le-am modificat puțin comentariile, îmi cer scuze celor câțiva care s-au supărat și au anunțat că nu mă mai cites și le mulțumesc celorlalți 2-3 care nu făceau parte din joc, dar s-au prins și l-au continuat.

Celorlalți le mulțumesc pentru participare, dar mai bine râdeau în surdină :mrgreen: Pentru că da, e lame și îmi pare rău că trebuie să spun asta, ca pe 1 aprilie, când știi că e 1 aprilie, să începi să țipi din toți rărunchii că e păcăleală. Pentru că strici distracția tuturor, strici articolul, cam totul și ajungi ca un retard care mă luase în mesaje private pe facebook că de ce i-am șters mesajul lui inteligent, care dezvăluia că eu îmi mint cititorii?

Pentru că mă-ta are cratimă, băi, de aia.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.