Articolul de ieri a pornit de la o idee a Ruxei. Eu i-am cerut o idee bună pentru 1 aprilie, ea a venit cu ideea de a mă declara angajat la intact, eu am împachetat ideea transformându-mă în angajat al rebelului pensionar numit Mirciulică Badea.

A fost unul din cele mai comentate articole de pe internetul cunoscut. MMRPG pe față. Îmi cer scuze celor 2-3 cărora le-am modificat puțin comentariile, îmi cer scuze celor câțiva care s-au supărat și au anunțat că nu mă mai cites și le mulțumesc celorlalți 2-3 care nu făceau parte din joc, dar s-au prins și l-au continuat.

Celorlalți le mulțumesc pentru participare, dar mai bine râdeau în surdină :mrgreen: Pentru că da, e lame și îmi pare rău că trebuie să spun asta, ca pe 1 aprilie, când știi că e 1 aprilie, să începi să țipi din toți rărunchii că e păcăleală. Pentru că strici distracția tuturor, strici articolul, cam totul și ajungi ca un retard care mă luase în mesaje private pe facebook că de ce i-am șters mesajul lui inteligent, care dezvăluia că eu îmi mint cititorii?

Pentru că mă-ta are cratimă, băi, de aia.