klaus-johannis-declaratii

VICTOR PONTA: 39,57% 40.01%

KLAUS IOHANNIS: 30,19% 30.54%

C.P. TĂRICEANU: 5,83%

ELENA UDREA: 5,17%

KELEMEN HUNOR: 3,87%

MONICA MACOVEI: 4,65%

C. VADIM TUDOR: 3,71%

DAN DIACONESCU: 3,84%

Ambele numărători paralele de aseară au fost pe garduri cu acuratețea. ACL îl dădea pe Iohannis la 33% și Ponta la 36%, USL pe Ponta la 42% și pe Iohannis la 28%. Să zicem că pot înțelege exitpollurile cumpărate (ca de obicei, Mirel Palada și șleahta de deținători de șmenuri de gen s-au făcut de râs maxim).

Dar chiar nu reușesc să înțeleg logica din spatele unei așa zise numărători reale, care e de fapt un fals. De ambele părți. La ce ajută? Voturi nu se mai dau, nimeni nu mai e interesat de asta. Oricum, până la 2 dimineața, maxim 5, apar rezultate aproape finale.

Prin urmare, cui folosește o ultimă minciună electorală?
Și așa, ca un finit coronat opus al acestor zile, pentru cei ce nu înțeleg de ce aseară a iești Dragnea să facă declarații, nu Ponta.

Peste 2 săptămâni, cariera politică în PSD a micului Titulescu se încheie. Cel puțin pentru 5 ani, dacă e ales președinte, definitiv dacă pierde. ORICUM ar fi, în acest moment, Dragnea este președintele de facto al PSD. Aseară a fost exact acest mesaj, pe care unii nu l-au înțeles.

Avem un nou șerif în oraș. Și e din Teleorman.
Și morții plâng în Teleorman.

Foto eftimie

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.