Daca e joi, se lasa cu concert si voie buna pe Terasa 2B a Mega Mall. Trupa FreeStay, al carei solist este Florin Ristei, va incinge atmosfera intr-un show live, plin de energie.

Numele Danei, colega lui Florin si cea careia artistul i-a dedicat o piesa, a ramas in memoria tuturor iubitorilor de muzica. Joi, pe 19 iulie, fanii vor putea asculta live binecunoscuta piesa, alaturi de alte cantece din repertoriul FreeStay. Concertul incepe la orele 20:30, iar intrarea este libera, in limita locurilor disponibile.

Infiintata in 2012 de Florin Ristei si Serban Niculae, trupa FreeStay are deja sute de mii de fani in intreaga tara. Un an mai tarziu, solistul a cucerit intreaga Romanie, cand a castigat premiul cel mare la celebrul concurs X Factor, cucerindu-i atat pe jurati, cat si pe telespectatori cu calitatile sale vocale speciale si cu stilul fresh de interpretare.

Astazi, piesele trupei Freestay sunt incluse in cele mai cunoscute topuri muzicale de la nivel national, iar repertoriul variat si stilul unic din concerte ii incanta pe fanii din toate categoriile de varsta.

Participantii la concert se vor putea distra si vor dansa pe melodii precum Ea a fost DanaDin Intamplare si Intre noi nu mai e nimic.

Concertul FreeStay da startul unei noi serii de evenimente speciale ce au loc vara aceasta pe terasa de la nivelul 2B a Mega Mall. Printre acestea se numara concerte, spectacole de stand-up comedy, dar si numeroase alte surprize. Mega Mall a pregatit concerte pentru fiecare saptamana din luna august, iar pe scena vor urca artisti din diferite genuri muzicale, pentru toate gusturile.

Ia-ti prietenii si vino si tu la Mega Mall, sa te bucuri de un concert la MAX, in aer liber!

Mai multe detalii despre evenimente puteti gasi pe www.megamallbucuresti.ro si pe pagina de Facebook a centrului comercial.