Sunt un om care nu a avut parte de cea mai simplă viață posibil. Nu am fost niciodată tipul 9to5, care aduce calm și stabilitate în jurul său, dimpotrivă, am adorat instabilitatea, lipsa legăturilor de durată bam bam thank you ma’am. Asta, desigur, a venit la pachet cu tot felul de stressuri, probleme, supărări, tragedii mai mari sau mai mici, lucrurile care mi-au cam agresat mintea, psihicul și, acum, somnul, pentru că e greu să adormi când te gândești la atâtea lucruri la care ai fi putut reacționa diferit și să ai un outcome diferit.

Anyway, din cauza asta, nu sunt genul care se uită la filme pentru drame, dureri, îmbârligături emoționale (cred că ultima chestie de gen văzută era ceva cu Kevin Costner și actualul Hulk, în care Kevin a futut 3 generații de femei din aceiași familie, bunică, mamă, fiică, iar Hulk a primit-o pe fiică după ce îl părăsise ca să i-o tragă Kevin. Da, știu, ceva abulic). Am suficient de multă încărcătură emoțională și bagaj propriu ca să mă mai uit și la invențiile altora. (unul din motivele pentru care nu mă uit la filme care conțin avocați și procese este că se trage de dramatizarea aia ca dde ciungă, apar absolut toate întorsăturile posibile într-un singur proces de mai bine o iei la fugă)

Așa că sunt genul care se uită la filme ca să își odihnească creierul și să îl facă să nu se mai gândească la nimic. Și, tocmai pentru că mintea mea nu are nevoie de stimuli noi, îmi place să revăd filme și seriale, pentru că nu mă aștept la nicio surpriză, știu ce se va întâmpla, doar revăd niște lucruri care mi-au plăcut. E ca la sex, știi ce, unde și cum, știi ce o să simți, dar o faci oricum, că ți-a plăcut prima dată.

Am vrut să fac o selecție mai atentă, dar mi-a fost lene, așa că astea sunt filmele din plexul meu, pe care le revăd când mă plictisesc și nu am nimic de făcut. Da, mă uit la ăla cu vampirii și nu mi-e rușine!! :mrgreen:

Dacă aveți plex și vreți să faceți share între voi, acum e momentul să vă testați funcția de share și să lăsați userele pe aici, întru vizionarea eternă a filmelor de calitate. Userul meu vi-l dau în mail, la schimb, dacă îi cereți, dacă vă cunosc măcar tangețial și dacă îmi place de voi.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.