Am vazut, in weekend, Deadpool, pentru ca eram destul de nerăbdător.
Ce sa zic. Spectaculos cum, deși au facut o promovare uriașă filmului, efectiv, unde te intorceai, vedeai un Ryan Reynolds si un Hugh Jackman, subiectul filmului nu a fost scapat, in trailere si pe net.

Filmul? Well…a fost funny, overall, dar nu as putea zice ca a fost o opera de arta, dimpotriva. O insiruire de cameos, multe fara sens,multe injuraturi, un Hugh Jackman complet suparat 100% din timp, javra aia hidoasa al carei scop nu l-am inteles nicio secunda. Ce cauta Blade acolo, nu am reusit sa inteleg, nici Captain America si mai ales de ce a existat tirada aia tampita care l-a ucis.

Am ras? Mda, de vreo doua ori. Emotionat de cameos? Meh, Electra e la varsta celei de-a doua senectute, Chaning Tatum nu imi place si e gras, Blade e bătrânel, slab si neingrijit, dar face campanie pe instagram sa il inlocuiasca pe Mahersahala Ali(sau cum il cheama) in remake si cam atat.

Sigur, e distractiv si te satisface ca isi bate joc de tot ce inseamna woke, mai ales ca acum au început scandalurile ca nu a adus-o in film pe negresa din D2, aia cu norocul. Doar ca, cel putin mie, mi se pare sub D1 si D2 pentru ca, in cel mai efectiv mod, nu are subiect. Trec personaje pe ecran, 2 ore si cam atat.

Dar merita văzut, orice film care a batut deja 1.2 miliarde merita vazut. Cine stie cand mai prindeti ceva similar, ca acum urmeaza un torenr de filme cu negrese gay puternice, care vor sa ii faca pe albi sa planga.

Ca incheiere, vai, am vazut Lift. Gizas ce gunoi. Am mai văzut si The Beekeper, same, rahat pe clanta usii.
Anul 2024 a fost un esec pentru cinematografia americana.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.