Astăzi am mers la sală cu autobuzul. Da, știu, și mie mi-e jenă. Așa un blogger de succes, să meargă cu 2-ul.
Cu ocazia asta am văzut și eu recolta 2008 de păsărici, începând cu vârsta I, 14-15, până la vârsta de aur, 28-29.

Am remarcat ceva, probabil stupid și totalmente masculin, dar mi-a sărit în ochi.
Fetele, femeile, cu cât sunt mai grasune, cu atât se îmbracă mai sexy, deci mai libidinos.

Stăteam în autobuz lângă o păpușică, îmbrăcată în alb, frumușică, sexy, bun gust, o umbră de sutien lăsată să se întrevadă la despicătura cămășii, o minunăție. Numai bună să îți desfeți bătrânii ochi într-un autobuz aglomerat.

Când am coborât, oroare. În fața mea, o puștoaică, maxim 18-19 ani, îmbrăcată în blugi fără talie și un maieuț decoltat, cu bretele subțiri. Avea, vă jur, cel puțin 80 de kilograme. Transpirația lucea pe pielea cremoasă de la atâta grăsime, șuncile atârnau la coate, tone de burți se revărsau peste marginea pantalonilor, trăgând, așa cum e și normal, să acopere o fofoloancă ce stătea să izbucnească din strânsoarea blugilor prea mici pentru pulpele acelea hidoase.

Desigur, ochii mei s-au speriat și au încercat să fugă, trăgând după ei și corpul, care era cât pe ce să fie călcat de un taxi. Noroc că în momentul traversării am văzut pe partea cealaltă, un munte de femeie, rotund în toată puterea cuvântului, îmbrăcat într-o rochiță înflorată, care trecea puțin peste bucile cât china.

Măi păsărelelor, chiar nu realizați că sunteți hidoase la maxim? Transpirate, cu pieile la soare, cu dâre de jeg de la praf, cu burțile revărsate, totul pentru atragerea unui mascul feroce, care la vederea unei asemenea priveliști nu va face decât să fugă cu elan muncitoresc.
Asta e, bunul gust ori te naști cu el, ori nu.
În rest, nimicnicie.