Am un cunoscut care era iremediabil îndrăgostit. Desigur, de o femeie. Problema este că ea ştia asta şi profita de el la maximum. Există şi o diferenţă de vârstă întrei ei, el având 18 ani şi ea 21.

Totul a fost bine până când pe tip l-a mâncat în anus să îi spună că o iubeşte. Din acel moment, totul s-a schimbat la 180°. 

Într-o seară, îl văd în faţa blocului unde stătea ea, rezemând o bordură, cu ochii aţintiţi spre fereastra ei. O aştepta pe ea, poate iese la fereastră, să o vadă puţin.

Partea interesantă e că ea era înăuntru cu fostul ei prieten. Care a rămas peste noapte. Explicaţia de a 2 a zi? Nu avea unde să doarmă. Daca au făcut ceva prostioare? Nu e treaba lui.

Bineînţeles, până la urmă, tipul s-a luminat că fata nu e decât una din multele paraşutiste rromânce şi  şi-a văzut de viaţă.

Dar rămâne întrebarea. De ce o iau razna femeile când se ştiu iubite? Toate vor să audă acel miraculos "Te iubesc", iar după ce l-au auzit, se tâmpesc brusc şi încep să aibă nevoi speciale, care includ şi alţi bărbaţi, fără discuţie.

Eu speculez că este teama de a avea o relaţie stabilă care se poate concluziona în căsătorie, copii, scutece, rahat şi alte alea.

Un cunoscut spune că pur şi simplu, toate femeile sunt curve.