Am un cunoscut care era iremediabil îndrăgostit. Desigur, de o femeie. Problema este că ea ştia asta şi profita de el la maximum. Există şi o diferenţă de vârstă întrei ei, el având 18 ani şi ea 21.

Totul a fost bine până când pe tip l-a mâncat în anus să îi spună că o iubeşte. Din acel moment, totul s-a schimbat la 180°. 

Într-o seară, îl văd în faţa blocului unde stătea ea, rezemând o bordură, cu ochii aţintiţi spre fereastra ei. O aştepta pe ea, poate iese la fereastră, să o vadă puţin.

Partea interesantă e că ea era înăuntru cu fostul ei prieten. Care a rămas peste noapte. Explicaţia de a 2 a zi? Nu avea unde să doarmă. Daca au făcut ceva prostioare? Nu e treaba lui.

Bineînţeles, până la urmă, tipul s-a luminat că fata nu e decât una din multele paraşutiste rromânce şi  şi-a văzut de viaţă.

Dar rămâne întrebarea. De ce o iau razna femeile când se ştiu iubite? Toate vor să audă acel miraculos "Te iubesc", iar după ce l-au auzit, se tâmpesc brusc şi încep să aibă nevoi speciale, care includ şi alţi bărbaţi, fără discuţie.

Eu speculez că este teama de a avea o relaţie stabilă care se poate concluziona în căsătorie, copii, scutece, rahat şi alte alea.

Un cunoscut spune că pur şi simplu, toate femeile sunt curve.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.