Azi mi-am bătut recordurile la bicicletă. Am făcut 15 minute din Pantelimon până în Piaţa Unirii. O să fie greu să îl depăşesc pe ăsta, pentru că practic nu m-am oprit niciodată, având norocul să prind toate semafoarele pe verde.

Cu ocazia depăşirii acestui record, aş vrea să spun un singur lucru. Femeile sunt cele mai proaste fiinţe care au mers vreodată pe suprafaţa trotuarelor. Pe lângă faptul că merg ca vacile, fix pe mijloc, indiferent cine ar veni din faţă sau spate, pentru că, nu-i aşa, au prioritate de pizdă, nu au nici instinctul conservării.

Azi pur şi simplu am intrat cu bicicleta într-o tăntălaucă de-asta, care mergea pe trotuar prin faţa benzinăriei, se uita fix în faţă, fără să schiţeze nici un gest să se mute puţin. Probabil se gândea că opresc eu bicicleta să poată trece ea. Iar după ce şi-a furat vânătaia peste mână, se uita ultragiată la mine, adică cum?
NU AM LĂSAT-O EU SĂ TREACĂ?

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.