fake as fuck

Update: Am vorbit personal cu Oana Geambașu, care jură că evenimentul este real și că a avut martori. Din păcate, unul din martorii ei este o piarizdă, Crăița Nanu, care până de curând mă spama cu invitații la festivaluri stupide, iar acum mă înjură pe facebook ca ultima gunoieră, deci nu poate fi luată în calcul. În paranteză fie spus, suporterii ambelor tabere sunt la fel de gunoaie, indiferent pe cine susțin. Ei doar au nevoie să se scalde în mocirlă, nimic altceva.

Revenind. I-am pus și varianta femeii (care susține că nu e păsărică, deci na…).Îmi păstrez, în continuare îndoielile mele. Cred că a întâlnit o bătrânică, cred că a ajutat-o, nu o să cred niciodată discuția despre marea chestie cu votul.
The end.

Circulă un text emoționant al unei tipe, despre cum a întâlnit ea o bătrânică cu un picior de lemn la coadă la buletine și acolo îi cereau tot felul de copii, iar tipa a ajutat-o pe bătrânică și, la final, a aflat de la ea că și-a schimbat buletinul pentru că vrea să voteze schimbarea, pentru ea, pentru tinerii de azi.

Textul, în sinele lui, este lacrimogen și perfect adaptat vremurilor de moment. Trecând peste faptul că buletinul nu se mai schimbă după 55 de ani, pentru că NIMENI nu te poate obliga să o faci, chiar dacă în lege spune că POATE fi schimbat dacă există modificări de fizionomie, NICĂIERI nu există obligația de a ți-l schimba, acest text mai are o calitate.

E fake de te doare burta, făcut de o păsărică (afirmă că nu e păsărică) din domeniu, e ceva consilier pe la ministerul sănătății. Adică în mod direct interesată de alegeri și de participarea populației la ele. Chiar, nu-i așa, câte lucruri emoționante li se întâmplă oamenilor din aparatul de stat? Unii se plimbă cu RATB-ul și sunt pozați întâmplător, alții dau numai peste bătrânici patrioate, alții ajută cățeii neajutorați și tot așa.

Copii, dacă v-a indignat fakeul acela cu Cioloș e copilul lui Soros, să știți că nici fake-urile de acest gen nu sunt ok, ci sunt exact pe același palier de mizerie cu acela. Pentru că toate mint. Și dacă vouă vi se pare că e o minciună corectă, care vă ajută pe voi în obținerea țelurilor, așa gândesc și mămăligarii rusofoni care inventează știri de partea cealaltă a baricadei. Sunt minciuni bune, care ne ajută în obținerea obiectivului nostru.

Iar minciuna nu e o metodă corectă și nu face decât să pornească un carusel al minciunilor, de ambele părți. Uitați-vă la gunoaiele de la știripesurse. Mai există vreo urmă de credibilitate acolo? Vreun om sănătos la cap ar citi măcar un articol și să se gândească Băi, câtă dreptate au ăștia? Probabil că nu.

Și atunci, de ce ați vrea să vă transformați și voi în mâncători de rahat?

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.