sex cu manusi

Să presupunem că suntem într-un tribunal, unde se judecă un proces de…nu știu, să zicem viol. Violatorul este un negru înalt, cu privirea ageră și nasul mare. Violata este o domnișoară emoționată de fiorii primei iubiri, primului rohipnol.

După ce sunt audiați martori și ce mai e necesar, judecătoarea îl cheamă la bară pe negrul nostru cu nas mare și privirea ageră și îl întreabă:

– Stimate domn, ați violat fragilul suflet, aici de față, sau nu?
– Doamnă judecătoare, sunt ultragiat de această acuzație. Niciodată nu am făcut asemenea lucruri.
– Eliberați-l pe acest om, este nevinovat, zice judecătoarea. E un caz clar de nevinovăție.

Toată sala e în picioare, aplaudă. Negrul nostru plânge, calm și demn. Dreptatea a fost restaurată. Domnișoara violată șade, ușor crăcanată și nu înțelege ce se întâmplă.

Cam așa și cu faza aia cu recrutările MAPN-ului. Au scris mai multe bloguri de apariția bruscă a ordinelor de prezentare la comisariatele militare, a scris inclusv Marele Mândruță, acest Tony Poptamaș cu litere, iar ochii tuturor au căutat către minister, să primească adevărul. E adevărat că se pregătesc încorporări, ministerule?

– Onorată instanță, e ultragiant ce se întâmplă. Sub nici o formă nu se fac recrutări, sunt doar minciuni colportate de blogării ăștia răi.
– Eliberați-l pe acest om!! Nu a făcut nimic, doar a declarat asta!

Deci clar, dacă asta a declarat public ministerul, e clar adevărat, blogării ăștia e niște minciunoși, vedeți, vedeț, ce oameni răi? Nu mai comentăm faptul cătoată lumea privește această idee de încorporare ca pe răul suprem, un fel de hai să ne băgăm capul în nisip (sau asfalt) SIGUR va trece totul.

Între timp blogării, ușor crăcănați…

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.