Președintele Klaus Iohannis a semnat un decret de avansare în grad a lui Ștefan Săvulescu, unul dintre șefii din poliție implicat în coordonarea intervenției din 10 august 2018.

Noi așteptam desecretizarea, pedepsirea vinovaților, a șefilor și a jandarmilor care băteau civili în genunchi, cu mâinile ridicate, toți ușor identificabili. Se pare că nu o să avem curând parte de asta.
Dar stai, nu e totul

Fostul premier al României, Adrian Năstase, a participat, duminică seara, la recepția organizată de președintele Klaus Iohannis la Palatul Cotroceni cu ocazia Zilei Naționale.

O săptămână a trecut de când KW tuna de la Cotroceni, cum că PSD trebuie să dispară. Între timp, nu mai trebuie să dispară, e ok, acum suntem președinte, putem coabita liniștiți, doar suntem foști și viitori parteneri de guvernare.

Adăugați la asta refuzul de a închide SIIJ, refuzul de a-și asuma schimbarea alegerilor dintr-un singur tur și avem un tablou drăguț al schimbării care a venit rapid.

Știu, schimbare, președintele nostru.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.