tratament-hemoroizi-fisurianale

Știți bancul cu emigrantul agfanistanez din state, care era bătrân și nu mai putea să își sape curtea, așa că fi-su din afghanistan i-a trimis o scrisoare în care zicea că a ascuns o bombă în curte, iar FBI-ul a săpat tot, gratis?

Somerii, inactivii, salariatii si alte peroane fizice din Romania care vor sa isi deschida mici afaceri vor putea primi pana la 40.000 Euro ajutor de minimis, din fonduri europene si nationale, in cadrul noii linii de finantare Romania Start-up Plus.

Am un amic care a luat niște fonduri de astea de startup, ceva european. Bine, din ce am înțeles eu, de fapt trebuie să ai toți banii și după ce te verifică statul că ești ok, îți primești, teoretic, suma respectivă.

Omul meu nu a dat șpagă, ci și-a luat o avocată foarte bună pe genul ăsta de fonduri și a fost acceptat. Lucru pe care îl regretă și acum, după nu știu cât timp. Cică l-au verificat pe el și pe angajați până și în anus, după diverse și fac asta în mod regulat, în fiecare an, cu fiecare ocazie pe care o au.

Deci da, dacă vrei să ai control gratuit de hemoroizi, cere bani statului român. Desigur, în condițiile în care nu ești Sebastian Ghiță sau restul mafioților abonați la bani publici…

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.