Un linge blide de la facultatea care a pregătit atâtea generații de casiere la cora, mă refer la facultatea de jurnalism și la un anume Horică Bădău, îi trimite lui Vali P. o amenințare, să șteargă de pe blog articolele care îi descriu penibila involuție de-alungul anilor, altfel îl dă în judecată.

Desigur, istoria e mult mai veche și pornește de pe vremurile când micuțul propovăduitor de gunoaie de la jurnalism avea o asociație cu care încerca să sugă niște bani de pe ici și colo. Iar când s-a autopropus supraveghetorul blogurilor, și-a luat șutul în cur binemeritat și a început să vomite pe blogul său tot felul de aberații.

Prin urmare, drept contraofertă, Vali P. i-a cerut la rândul său să șteargă mizeriile scrise de ipochimen. Răspunsul?

horea-badau-e-un-idiot

Stimate idiot care prostești mințile tinerelor studente, răspunsul tău e de un imbecilism feroce și denotă cât de infantil ești. Te doare că pe internet numele tău e asociat cu prostia? Poate ar fi fost bine ca, atunci când ai scris gunoaiele pe care le-ai publicat sub numele de carte, să te gândești înainte de a arunca cu noroi fără nici un argument, doar pentru că poți.

Din păcate, fiind prost, ai fost învins cu propriile arme. Cele ale scrisului. Abia aștept procesul, promit să vin la fiecare înfățișare și să îți documentez moaca idiotică, inclusiv la anunțarea verdictului.