Procurorii DIICOT efectuează, miercuri, 23 de percheziţii în cinci judeţe şi în Bucureşti la persoane şi instituţii publice pentru destructurarea unui grup infracţional organizat specializat în deturnare de licitaţii publice, evaziune fiscală şi tăiere fără drept de arbori, prejudiciul fiind estimat la peste 25 de milioane de euro. Vizată este și compania austriacă Holzindustrie Schweighofer, care a oferit ulterior un punct de vedere.

Citeam eu, fericit, acest titlu de pe diji24, gândindu-mă că, în sfârșit, cineva va fi tras la răspundere pentru măcar o parte din dezastrul pădurilor românești. După care am avut curiozitatea să citesc restul “articolului” de pe digi.

Deci, în cel mai incredibil mod, Schweinhofer și Digi24 au transformat o percheziție DIICOT într-un articol publicitar despre cât de multe au făcut ei și fac pentru pădurile românești. Serios, citiți, este undeva la limita de sus a suportabilității.

Întrebarea ar fi Cui folosesc campaniile astea publicitare, fiind vorba de o acțiune a DIICOT?

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.