expendables

Am văzut și, eu, tâziu de tot, The Expendables 3 și Captain America: Winter Soldier. Iar rezumatul e simplu.

Dacă mai fac ăștia un Expendables 4, o să îl vedem pe Silvestru Stalon luptând cu bastonul său tripod. Deja e cam degradat și poate ar fi mai bine să își crească nepoții. Nu știu, zic și eu.

Captain ‘Murica a fost funny.
Bad boyul a fost mișto până când a început să vorbească, moment când se duse naibii tot farmecul. Nick Fury nu a murit, va mai sta să salveze universul Marvel încă o tură.

Ideea nu a fost rea și sancționează binișor actuala tendință a guvernelor, de a limita libertățile oamenilor, în schimbul unei așa zise liniști și demonstrează, desigur, grosier, cum această limitare se poate transforma în abuz și sclavie într-o fracțiune de clipă.

Desigur, printre voi sunt o grămadă din cei ce apreciază aceste lucruri, cei care trăiesc conform sloganului Eu nu am făcut nimic rău, deci nu are de ce să îmi fie frică. Mi-e groază de asta.

În fine, frumos ce fac americanii cu benzile desenate de la Marvel, creează cu adevărat o emulație și, de ce nu, o pâine de mâncat pentru mulți ani de acum încolo.

Mâine poimâine ne strângem să urmărim un maraton Marvel.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.