Habar nu aveam că joacă FCSB cu Dinamo, am aflat de meci pentru că l-am văzut pe Andrei pe stadion. Câteodată sunt nostalgic, nu după meciuri ci după pasiunea pe care o resimțeam pe vremea respectivă. Acum nu mai simt nimic, e nămol peste tot.

Cumva secundar este că a bătut echipa ciobanului cu 6-0. Dinamo e o echipă în degringoladă gravă, sezonul trecut ajunseseră să trăiască din donațiile DDB, acolo e o gașcă de mafioți de cea mai joasă speță, care muncesc doar să distrugă echipa. Să te lauzi că ai bătut Dinamo e ca și cum te-ai lăuda că ai bătut un plod de 5 ani.

Ce este principal era că în derbyul vieții se confruntau echipele de pe locurile 14 și 15, ceva de genul acesta. Râsul curcilor, ce erau și unde au ajuns echipele așa zis fanion ale româniei.

În timpul ăsta, Manchester United vinde tricouri în valoare de 180 de milioane de euro într-o săptămână. Bugetul total al ministerului sporturilor din românia este de 109 milioane de euro. Rumegați la asta.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.