Eu cred cu sinceritate că femeile, când rămân gravide, îşi transferă neuronul în placentă şi rămân setate doar pe instincte.

Absolut toate muierile, când rămân borţoase, au un fix. Să li se spună că sunt sexy şi frumoase, că arată demenţial, că sunt la fel de dezirabile în pat etc. Orice actriţă, artistă, cum rămâne borţoasă, cum fuga la playboy, să demonstreze ea ce sexy e cu burtoiul ăla. Cam ca fetiţele alea din blogosfera care s-au ras în cap pentru bani, după care se complimentau una pe cealaltă, vai tu, ce bestial arăţi, deşi ele erau hidoase cu clăbuci.

Ultima victimă este nevasta idioticului Mămăruţă, adică Andra. Andra, dealtfel o cântăreaţă bună, cu voce frumoasă, cu melodii şi videoclipuri foarte plăcute şi decente.
Între timp, Mămăruţă (sau altcineva, sperăm) a prestat la aparatul reproductiv al Andrei şi a lăsat-o gravidă. Urmarea?

Ultimul clip al Andrei abundă de imagini sexy, în care Andra, umflată, cu o rochie scurtă ca un gogoşar, se târăşte pe ziduri şi geme cu elan, etalând erotism la cote maxime.

Nu bă, nu sunteţi sexy. Sunteţi nişte recipiente care cresc în interiorul lor un copil. Un lucru minunat, dealtfel. Dar asta nu vă face mai sexy, ci mai urâte. Vă îngrăşaţi, vă umflaţi la extremităţi, vă creşte posteriorul, deveniţi mâncăcioase şi pline de isterii hormonale.

Nici dracu nu vrea să facă sex cu voi. În primul rând pentru că nu poţi, ca bărbat, să nu te gândeşti că acolo e un copil iar tu ai ocazia să îl mângâi pe creştet, altfel decât cum ţi-ai dori.
Iar în al 2 lea rând, sunteţi departe de a fi atractive.
Mulţumesc.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.