Am văzut, printre voi și opinii de gen Mie nu îmi pasă de twitter, nu are relevanță în românia, fie la ei, acolo.
Într-adevăr, în românia twitter e complet irelevant, cam din 2012, când l-am abandonat noi și nu a mai avut niciun fel de tracțiune. Puțin probabil să revină, nu văd cum ar putea, dar mai știi?

De fapt, în US, twitter este cea mai importantă platformă politică și pentru companii. Pe twitter se dau toate mesajele relevante, pe twitter se ceartă toate celebrities, pe twitter face Musk bani, pe twitter se întâmplă totul, acolo încep și se termină toate. Twitter a făcut președinți americani și a doborât președinți americani.

Iar Elon a ajuns la nivelul la care nu mai dorește bani, ci putere. Posibil putere mondială, planetară, meme edgelord, nu am idee ce e în capul său, dar este evident că a început să considere planeta un copil obraznic care are nevoie de un părinte care să îl mâne în direcția corectă. Iar twitter, care a devenit al lui, pe nume propriu, nu are să dea socoteală nimănui despre ce face. Și asta e o chestie foarte importantă, pentru viitor.

Ce lucruri bune se vor întâmpla?
Primul lucru bun va fi că vor fi dați afară toți wokeșii imbecili de la moderare, cum deja a anunțat. Toată lumea, TOATĂ lumea s-a săturat de mizeriile de genul acesta, în care nu poți spune absolut nimic, ca să nu deranjezi pe cineva, oricine ar fi el, totul pentru a nu supăra cumva investitorii. Asta o să îl readucă pe Trump pe twitter? Probabil, dar e un preț care merită plătit.

Ce sper eu, legat de asta, este că și tabăra cealaltă va înțelege că vremea lui Noi nu suntem ca ei, nu ne coborâm la nivelul lor, noi suntem doar cu facts și oamenii sunt liberi să înțeleagă sau nu, a trecut și că este nevoie de o coordonare completă și de o luptă reală, dacă nu dorim să ajungem să studiem teoria pământului plat în școli și să analizăm cât de rele sunt vaccinurile.

Alt lucru bun va fi că, nemairăspunzând acționarilor, gen, Twitter se va putea concentra pe dezvoltare și pe atragerea de noi utilizatori, în varii moduri, nu va fi ocupat, ca până acum, cu furatul de facilități de monetizare de la facebook. Și așa, poate, vom vedea twitter și în românia, cine știe.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.