Sursă foto
Am citit aseară un articol foarte bun, legat de povestea cu concertele anulate din 2020 și nevoia oamenilor de a fi răi doar pentru faptul că pot și pentru că trebuie pedepsit burghezul care are bani.

Recunosc, și eu am fost tentat să dau cu biciul din oase, mai ales pentru faptul că Untold și Nerversea sunt activități de borderline infracțional, pornite cu banii mafiei PDL și care întorc anual parandărăt către stăpânii lor.

Dar nu există doar mizeriile astea. Sunt o grămadă de alte concerte și evenimente la care oamenii au cumpărat bilete și care acum nu se mai desfășoară, din cauza minților luminate care ne conduc și care cred că vor câștiga alegerile astfel. (știați că de la Jandarmerie a venit o propunere proiect de lege prin care sunt interzise manifestațiile de orice fel?)

Ați cumpărat acele bilete pentru distracție. Ele oricum nu erau prinse în niciun buget în care vă mureau copiii de foame, dacă nu aveați acei bani. Dacă vreți concerte și activități culturale și pe viitor, dacă vreți ca aceleași companii cu experiență să se ocupe de ele, dacă vreți să nu rupeți complet firul, aveți răbdare, nu vă cereți banii înapoi. Concertele vor reveni. Spectacolele vor reveni. Și, dacă nu vor reveni, veți fi pierdut pe cont propriu niște bani pe care oricum nu îi mai aveați, în încercarea reală de a ajuta arta, cumva.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.