Aţi observat o chestie?
Toţi bărbaţii din lumea asta, dar ABSOLUT toţi, rânjesc satisfăcuţi. Aşa, şmechereşte într-un colţ, de parcă perversitatea ar fi culmea realizării masculine.

Absolut NICIUNUL nu ar protesta dacă cineva i-ar spune pervers.

Şi totuşi, de ce? Originile sale de bază, cele sexuale, s-au pierdut demult. Nimeni nu îţi mai zice pervers pentru că ai savarină pe botic sau pentru că poziţia ta sexuală favorită este cea care implică dureri anale pentru ea.

Acum, pervers este folosit ca apelativ de jmecher, de ciumec, de haladit, de şucar, de adevărat, de băiat dă cartier, care se joacă cu banu` şi conduce un BMW 320 din 2005.

Şi chiar dacă omul nostru nu are nici o treabă cu asta, el fiind sărac, mic, gherţoi, merge cu 135 şi îşi cumpără covrigi la masa de prânz, el se simte culeanu dacă îi zice cineva pervers.

Probabil pentru că se gândeşte că, odată şi-o dată, îşi va lua inima în dinţi şi o să o roage pe prietena lui dacă nu vrea să stea şi ea o dată pe la spate (deoarece capră e un cuvânt prea pervers).

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.