Râdeam ieri ca un copil cu părul bălai, ieșit în curte să se îndrepte vremea, împreună cu prietenul meu Pietreanu, despre papagalii de la AUR, moment în care mi-am dat seama de o chestie, după comentariul subliniat de mine.

Oamenii trăiesc cu impresia că singura mare problemă care apare odată cu apariția tuturor acestor muncitori asiatici, majoritar muslimi, este că vai, rămânem fără muncă, patronii preferă să dea mai mulți bani chinezoilor decât să ne plătească pe noi (lucru deloc adevărat, cheltuielile overall cu un angajat de genul sunt MULT mai mici). O să ajungem o nație de șefi și QA (așa zișii aitiști români)

De fapt, știți care va fi, în câțiva ani, problema?
Violența. Oamenii aceștia nu gândesc ca noi, nu privesc viața ca noi și în niciun caz nu au venit aici ca să ne adopte stilul de viață și obiceiurile.

Pentru un musulman credincios, viața este fix pix, viața adevărată, cea care contează, este lângă Allah (știu, și pentru ortodocși, dar românii sunt lași și aleg să lase viața următoare pentru cât mai târziu). Pentru ei, răzbunarea, violența, moartea, pușcăria, nu înseamnă absolut nimic și, dacă unul din acesta consideră că lumea va fi un loc mai bun fără tine, poți să te aștepți la un cuțit în gât în orice moment, fără probleme. Oricum el va trăi, în închisoare, mult mai bine decât la el acasă (Mulțumim USR și Raluca Prună)

În același timp, fiecare sălbatic de ăsta crede în interpretarea mot a mot a Coranului și consideră că, în orice loc din lume, e necesară introducerea Shariei. Cu cât așa zisa țară, de unde vine, e mai săracă, cu atât perceptele astea sunt mai puternice. Vor fi ultragiați, când vor fi suficient de mulți, de faptul că femeile nu merg cu capul în pământ, cuviincioase și respectuoase, cap acoperit etc și vor dori să nu le mai vadă îmbrăcate decoltat, pentru că le zguduie castitatea religioasă. Așa cum sunt și în restul europei adoptatoare de de ăștia, vo începe, la un moment dat, atacurile educaționale cu lame și acid.

Sigur, nu se va întâmpla mâine, its a numbers game. Dar, în timp, cu cât vor ajunge mai mulți în grădina maicii domnului, cu atât presiunea va fi mai mare.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.