• Aveam un prieten, din fericire nu îl mai am, care considera că mersul la curve nu înseamnă că îți înșeli soția. Și practica chestia asta cu frecvență maximă. Bine, a cunoscut intim și câteva bloggerițe, dar tot celași lucru înseamnă. Nu am reușit să înțeleg niciodată logica din spatele logicii sale.
  • Am citit un studiu care arăta că, dintr-un focus grup de 100 femei, cărora li s-a pus întrebările Dacă și-au înșelat sau și-ar înșela soțul, sută la sută au răspuns da, măcar la una din întrebări, cu diverse motivații care, spun ele, le fac practic nevinovate în ochii soțului sau familiei. Același focus grup a considerat că nu există scuză pentru a fi înșelate.
  • Oare preoții, când fac sex cu soțiile lor, practică doar poziția misionarului? Sau își denumesc patul Vegas și ce se întâmplă în Vegas, rămâne în Vegas. Dacă nu, mă gândesc la sărmanele preotese, cum tânjesc doar la gândul de a sta în genunchi, și nu în biseriaă. Sau poate în biserică…?
  • Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.