Săptămâna trecută s-a încins internetul din cauză că vai, niște băieți dintr-o pizerie stăteau în geam și dădeau note tipelor care treceau pe stradă, iar una care nu a luat 10 pe linie s-a supărat pentru că vai, a fost agresată. Tot felul de specimene feminine s-au încolonat în spatele protestelor, cam aceleași specimene care o apostrofau pe Cristina Bazavan pentru că a îndrăznit să sancționeze asocierea unui festival de teatru cu sexualizarea. Inclusiv doamne care își pun mizda pe net, dar doresc să fie asociate doar cu inteligența, pentru că ochii lor sunt aici.

În schimb, vine George Bufnici, mercantizându-și femeia și făcând o asociere penibilă între ea și minore, nefiind prima dată când își afirmă pofta de minore.

În același discurs recomandă femeilor să scape de celulită, că el nu vine la mare să vadă celulită, ci corpuri lucrate. Plus alte tâmpenii.

Care e reacția acelorași doamne ultragiate de notele din pizzerie? Zero. Pentru că Bufnici e o persoană importantă, are relații în agenții, nu se face să ne stricăm cu el pentru o glumiță spusă pe plajă, nu?

Doamnelor, sunteți penibile.
Mulțumesc.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.