Foto

 

Am mai avut stație, o Cobra ceva, pe care am dat-o giveaway anul trecut prin primăvară. Nu am fost mulțumit de ea din mai multe motive.

Prea mare, nu avea loc nicăieri în Megane, mi-am rupt husa la scaun încercând să o îndes cumva între scaune, ca să nu stau cu ea în brațe. În plus, nu avea squelch de ăla automat, sau cum se spune, așa că țârâia și bâzâia din toate încheieturile, nu prea puteai face altceva în mașină, dacă funcționa stația. Ori reglai tot timpul la squelch, ori se auzea tot timpul o hârâială oribilă.

Azi, în timp ce dormitam ca pasagerul din dreapta, am realizat că, dacă aș fi avut stația, acum aveam permis, pentru că aș fi știut din timp că vine polițistul slobozean, vigilent și agil, care să surprindă groaznica călcare a liniei continue.
Am stat ca proasta și m-am bazat pe waze, deși eu însumi scriam despre faptul că waze a ajuns în românia o cocălăreală tristă, în care românii îndeasă poliție cât cuprinde, ca să prindă puncte bonus.

Prin urmare, deja am început să studiez piața, să caut o stație mică, eventual cât microfonul unei stații de acelea de camion, cu auto squelch și putere mediu decentă, că nu vreau să comunic cu extratereștrii.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.