Morgan Freeman e acuzat de hărțuire sexuală. Acum câțiva ani, i-a pus mâna pe spate unei tipe. Cică a și masat-o pe gât. Despre una cică i-a comentat formele corpului, iar alta spune că a încercat să îi ridice fusta.

Mizeria asta cu #metoo a ajuns prea departe. Gesturi simple, normale, zilnice dintre colegi, se transformă în agresiuni sexuale, după câțiva ani, pe bază de amintiri.

Vă dați seama cum se gândea aia într-o seară STOP! MI-AM ADUS AMINTE! MORGAN FREEMAN MI-A ATINS SPATELE! A fost îngrozitor, am fost traumatizată, dar mi-a fost frică să spun ceva atunci, i needed the job.

Bătaie de joc. În primul rând la adresa femeilor care chiar au avut sau au de suferit din cauza ADEVĂRATELOR agresiuni sexuale, femei a căror credibilitate e dusă la vale tocmai de colegele lor de organ sexual, în clasica lor căutare de bani și faimă.

Practic, fiecare om din US care, vreodată, a glumit cu o femeie, fiecare om care, într-un bar, a încercat să agațe vreo păsărică, orice om care a făcut vreun comentariu mai mult sau mai puțin deplasat la adresa unei colege de muncă este pasibil de oprobiul public, pentru agresiune sexuală. Pentru că de ce nu.

Caută lacrima.