Am umblat în ultimele luni la medic cât nu am fost în ultimii 5 ani la un loc. Din toate plimbările astea, am rămas cu o singură chestie pe retină. Omniprezentele pachete de cafea din pungulițele de cadou pe care le poartă pacienții. Vă jur, oamenii se duc la medic, în 2019, cu pungi de cafea vidată Amaroy.

Am o prietenă care e chirurg ortoped. Are acasă un dulap de bucătărie plin cu pungi de cafea. Pentru că oamenii se înghesuie să îi dea plocon cafea și Kent. Serios, e o piață mare pentru kentul vechi, ăla lung, în pachet care se rupe. Dar am crezut că na, e la țară, la Constanța, oamenii sunt mai de modă veche.

Dar în bucurești se rupe norma cu Amaroyul, vă spun.
Stau și mă întreb, oamenii ăștia nu realizează că a murit comunismul, singurul loc unde kentul și cafeaua erau instrumente de barter prin care îți puteai achiziționa, la final, carne, ouă și lactate? Pentru ce dracu duci doctorului plocon CAFEA??

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.