Articolul cu tableta Allview generează chestii la care nu m-aș fi gândit niciodată. După dreptul la replică al celor de la Allview, o cititoare mi-a trimis un drept la replică al dreptului la replică al celor de la Allview, din postura unui cient nemulțumit, care trece prin cele descrise în filmul inițial.

Numele meu este Mirabela Pana si as dori sa le dau si eu un drept la replica celor de la Allview. Am vazut ca au declarat ca problema pe care o aveau cu noua tableta era cauzata de neoane. In urma cu mai putin de o saptamana am cumparat o tableta AllView Alldro Speed S, pentru ca lucrez in domeniul vanzarilor la o multinationala si am nevoie de GPS si sa imi verific email-ul in permanenta.

De cand am cumparat-o am fost nemultumita de ea dar am zis ca la banii ei totusi se merita. Dar astazi, dupa ce am vazut clip-ul cu noua tableta de pe blogul tau si nesimtirea raspunsului celor de la Allview am decis sa fac si eu un filmulet in care iti arat cum functioneaza o tableta pe care am folosit-o doar 3 zile. Iti trimit clip-ul pe transfer.ro dar daca vrei il voi urca si pe youtube. Sper ca vei publica dreptul la replica si al unei cititoare.

P.S. Tableta nu a stat langa neoane:))

Multumesc mult,

Mirabela Pana

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.