Pentru că e ziua maghiarilor de pretutindeni, ungurii din sfântu gheorghe au arborat pe toate străzile steagul italian. Care seamănă cu cel maghiar, doar că e altfel poziționat.

Sincer să fiu, nu înțeleg deloc încrâncenarea asta împotriva arborării drapelului altui stat, când e o zi reprezentativă pentru cetățenii acelei etnii. Ok, înțeleg refuzul mizeriei cu steagul rahatului secuiesc, pentru că e o inflamare retardă a unor oameni fără minte.

Dar steagul ungariei ce are dacă e arborat, fiind vorba de maghiari, unguri, cum ar veni? Citiți comentariile de la postul de unde am luat poza. Te ia durerea de cap de la atâția români vajnici, care vor să oblige ungurii să învețe, citez, “obiceiurile românești”. Care sunt alea, bătutul femeii, violul în grup, alcoolizarea mortală?

Bine, e haioasă greșeala lui Arpad ăla de acolo, dacă e o greșeală. Pentru că, în caz de ceva, poate spune că sărbătorește Italia, nu? Dacă e greșeală…hai mă Pișta baci, să nu știi steagul țării cu care ai vrea să te reunești?

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.