Mulți se întreabă care a fost logica prezenței lui Iohannis alături de manifestanți. Până și realizatorii de glume s-au activat și cer suspendarea sa, pentru că, nu-i așa, constituția, alea alea.

Iohannis, aseară, le-a forțat mâna pesediștilor, pentru a-l suspenda. Pentru că acum e momentul perfect. Este pe un val de simpatie, este singurul bastion rămas între PSD și puterea completă în stat (nu uitați că președintele e cel ce numește procurorii și judecătorii).

Și, ce e mai important, PSD încă nu a avut timp să împartă toate pomenile pe care și le-au dorit a fi împărțite, în dorința de a-l face pe Dragnea președinte. Apele sunt încă ușor tulburi, tehnocrații au furat 10 miliarde, deficitul bugetar e deficit bugetar, lucruri grele, când dai de realitate.

AȘa că da, acum ar fi fost momentul de o suspendare bună. Totuși, nu cred că Dragnea e atât de naiv încât să cadă în plasa prezindențială. Cred că, pur și simplu, vor merge înainte cu amnistia vieții. E de văzut.

În altă ordine de idei, un spectacol extrem de grețos făcut de angajații lui ghiță și voiculesc. Corina Drăgotescu a fost de domeniul teatrului absurd. Nu mai zic de gunoaiele de la intact, Mirel Curea de la evz și restul. Pur și simplu simpla alăturare a numelui lor cu titlul de jurnalist e greșit și inoportun.